Gebakken aardappel met gedroogde tomaten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 15/10/2012 - 16h31
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
45 minutes
Ingrédients :

4 tot 6 grote aardappelen
10 tot 12 stukken gedroogde tomaat
8 teentjes look
1 takje tijm
zout, peper

Bereiding van gebakken aardappel met gedroogde tomaten

Was en borstel de aardappelen onder water. Droog ze goed en snij ze in grote stukken.

Verwarm de stukjes gedroogde tomaat zachtjes in een braadpan.
Voeg de niet-geschilde teentjes look toe, gewoon een beetje geplet met de palm van de hand. Roer eronder.

Doe de aardappelen in de braadpan met wat tijm. Voeg zout en peper toe. Bedek en laar op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 30 minuten. Vergeet niet af en toe te roeren. Als de aardappelen vast beginnen worden voegt u wat water toe. Dikwijls roeren.

Probeer met een mespunt of de aardappelen genoeg gekookt zijn. Laat eventueel wat langer staan. Serveer op een bord.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/10/2012 - 16h31
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB