Fusilli, ham, broccoli en parmezaan

Recept aangemaakt op 28/08/2012 - 09h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2016 - 15h15
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
20 minutes
Ingrédients :

1 broccoli
200 gr fusilli
1 snee gerookt spek
2 sneden ontvette gerookte ham
1 teentje look
2 soeplepels olijfolie
2 mespuntjes Espelettepeper
30 gr verse parmezaan

Bereiding van Fusilli, ham, broccoli en parmezaan

Was de roosjes broccoli en doe ze erna in kokend water gedurende 5 minuten. Laat ze erna uitlekken met een vergiet.

Doe de pasta in kokend water zolang als aangegeven op de verpakking.

Terwijl snijdt u het spek en de ham in stukjes. Schil en plet ook het teentje look.

In een pan warmt u 2 soeplepels olijfolie op met de versnipperde look. Kook 2 minuten vooraleer u het spek toevoegt. Laat nog 5 minuten koken. Voeg de stukjes ham toe, roer goed en bewaar warm.

Laat de pasta uitlekken en doe in de pan. Goed roeren. Op smaak brengen met Espelettepeper.

Voeg dan broccoli toe, voorzichtig roeren en het geheel 2 à 3 minuten laten koken.

Met een fijn mesjes snijdt u dan de parmezaan en voeg het toe bij de pasta.

Opdienen in de pan of dresseren op een bord.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 28/08/2012 - 09h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2016 - 15h15
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB