Fruitsalade van appel en banaan met perensorbet

Recept aangemaakt op 16/11/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016 - 17h06
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

2 peren
3 groene appels
2 bananen
1 sinaasappel
PUB

Bereiding van fruitsalade van appel en banaan met perensorbet

Schil de peren en mix ze. Doe de puree in een ijsmachine of in de diepvriezer om er sorbet van te maken.
Schil de appels en de bananen en snij ze in stukken.
Meng er het sap van de sinaasappel onder.
Doe de salade in een schaal of verdeel ze over de borden.
Geef er een bolletje perensorbet bij.
Deze perensorbet gaat ook goed bij een andere fruitsalade.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 16/11/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 01/03/2016 - 17h06
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB