Fruitsalade van appel en banaan met perensorbet

Recept aangemaakt op 16/11/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016 - 17h06
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

2 peren
3 groene appels
2 bananen
1 sinaasappel

Bereiding van fruitsalade van appel en banaan met perensorbet

Schil de peren en mix ze. Doe de puree in een ijsmachine of in de diepvriezer om er sorbet van te maken.
Schil de appels en de bananen en snij ze in stukken.
Meng er het sap van de sinaasappel onder.
Doe de salade in een schaal of verdeel ze over de borden.
Geef er een bolletje perensorbet bij.
Deze perensorbet gaat ook goed bij een andere fruitsalade.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 16/11/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016 - 17h06
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB