Fricassee van bloemkool en parijse champignons

Recept aangemaakt op 18/01/2013 - 15h35 en geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 09/03/2017 - 17h11
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
25 minutes
Ingrediënten :

400 gr roosjes bloemkool
200 gr parijse champignons
1/2 citroen
1 soeplepel olijfolie
50 gr ui in schijfjes gesneden
1 kofielepel look
3 takjes kervel

PUB

Bereiding van fricassee van bloemkool en parijse champignons

Breng een kookpot met water in de kookpot samen met 1/2 citroen. Doe de roosjes bevroren bloemkool erin gedurende 3 minuten. Laat ze uitlekken.

In een braadpan verwarmt u een soeplepel olijfolie. Bak de ui en een soeplepel look aan gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje. Doe de champignons erbij. Goed roeren en dan ook de bloemkool erbij doen. Wat zout erbij. Laat nog 5 minuten koken en roer af en toe. Nog wat peper toevoegen.

Doe de fricassee van bloemkool en parijse champignons op een bord. Strooi er de blaadjes kerver over.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/01/2013 - 15h35 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 09/03/2017 - 17h11
PUB