Fricassee van bloemkool en parijse champignons

Recept aangemaakt op 18/01/2013 - 15h35 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/09/2014 - 12h22
-A +A
Pour :
2 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
25 minutes
Ingrédients :

400 gr roosjes bloemkool
200 gr parijse champignons
1/2 citroen
1 soeplepel olijfolie
50 gr ui in schijfjes gesneden
1 kofielepel look
3 takjes kervel

Bereiding van fricassee van bloemkool en parijse champignons

Breng een kookpot met water in de kookpot samen met 1/2 citroen. Doe de roosjes bevroren bloemkool erin gedurende 3 minuten. Laat ze uitlekken.

In een braadpan verwarmt u een soeplepel olijfolie. Bak de ui en een soeplepel look aan gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje. Doe de champignons erbij. Goed roeren en dan ook de bloemkool erbij doen. Wat zout erbij. Laat nog 5 minuten koken en roer af en toe. Nog wat peper toevoegen.

Doe de fricassee van bloemkool en parijse champignons op een bord. Strooi er de blaadjes kerver over.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 18/01/2013 - 15h35 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/09/2014 - 12h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB