Frambozensorbet en frambozencoulis

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 23/07/2012 - 14h44
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Ingrediënten :

5 bakjes frambozen
1 soeplepel suiker
1/2 citroen
4 takjes verse munt
PUB

Bereiding van frambozensorbet en frambozencoulis

Verdeel de frambozen en was ze zeker niet. Verwijder de steeltjes indien nodig.

Bewaar de 12 mooiste frambozen in de koelkast op een klein bordje.

Mix de rest van de frambozen. Doe de helft van de coulis in de ijsmachine (sorbetière). Of zet de coulis twee uur in de diepvries.

Filter de rest van het sap. Voeg 1 soeplepel suiker en het sap van een halve citroen toe. Koel bewaren. Verdeel de coulis over de glazen.

Doe een bol frambozensorbet erover en leg dan de frambozen erop!
Takje munt erop om te serveren.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 23/07/2012 - 14h44
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB