Flensjes met tonijn en spinazie

Recept aangemaakt op 16/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/02/2015 - 19h33
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

6 pannenkoeken
1 pak diepvriesspinazie
1 sjalot
1 eetlepel olijfolie
1 blik tonijn in olie
1 citroen
zout, versgemalen peper
PUB

Bereiding van de pannenkoeken met tonijn en spinazie

Ontdooi de spinazie in de microgolfoven.

Pel de sjalot en versnipper ze.

Verhit de olie in een bakpan en stoof de sjalot.
Doe er dan de spinazie bij en stoof al roerend gedurende 5 tot 6 minuten op een matig vuur.
Breng op smaak met zout en peper.

Laat de tonijn goed uitlekken, doe de vis op een bord en plet hem met een vork.

Leg wat spinazie in het midden van elke warme pannenkoek.
Leg de tonijn erop en besprenkel met wat citroensap.
Rol de pannenkoeken op en leg ze in een schotel.

Dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 16/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 01/02/2015 - 19h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB