Farfalle met verse kaas

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 28/08/2012 - 09h03
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

200 gr farfalle
150 gr geitenkaas
3 soeplepels olijfolie
2 soeplepels kleine ontpitte zwarte olijven
150 gr diepgevroren bonen
150 gr gemengde salade
1 citroen
PUB

Bereiding van farfalle met verse kaas

Kook de pasta in kokend water.

Doe de geitenkaas in een kom. Voeg 1 soeplepel olijfolie en de olijven toe. Lichtjes zouten, roeren en bewaren.

Ontdooi de bonen in de microgolfoven. Was en droog de gemengde salade. Doe alles samen in een slakom en breng op smaak met twee soeplepels olijfolie, citroensap, zout en peper. Goed mengen.

Laat de pasta uitlekken. Doe bij de kom geitenkaas en roer goed.

Verdeel de gemengde salade met bonen over de verschillende borden. Leg de pasta erop en serveer.

Tijdens het koken, neem je de bonen en schil je ze. Je kan ze ook vervangen door verse tomaten.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 28/08/2012 - 09h03
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB