Evenwichtige menu's en lichte recepten (dec 2007)

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/12/2007 - 00h00
-A +A

De onderstaande recepten bevatten weinig vet en zijn dus licht. Het brood, dat onmisbaar is, levert de koolhydraten die nodig zijn voor het evenwicht. Meteen hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: " Wat gaan we vandaag eten? " en " Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? ". Deze week op het menu: bouillon van spinazie en ham, crème brûlée met jasmijnthee en nog veel meer... Smakelijk!

PUB

Menu 1

Tomatensalade met bieslook
Plakjes eend met courgette
Crème brûlée met jasmijnthee
Fruit
Volkorenbrood

Tomatensalade met bieslook

Voor 4 personen
6 tomaten
1 bot bieslook
fleur de sel
Versgemalen peper

Snij de tomaten in vieren.
Snipper het bieslook fijn.
Meng de tomaten en het bieslook in een slakom. Breng ze op smaak met wat fleur de sel en peper van de molen. Olie hoeft niet.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/12/2007 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Evenwichtige afslankmenu's van juni - n°13 Geüpdatet op 05/06/2007 - 00h00

Het gaat er niet om dat u in een recordtempo 5 kilo of meer afvalt, maar dat u uw ideale gewicht terugvindt door van alles te eten zonder honger te lijden. Voor de twaalfde week hebben we kleine schotels op het menu staan, zoals knorhaanfilet met erw...

Evenwichtige afslankmenu's van juli - n°11 Geüpdatet op 01/07/2008 - 00h00

Onze topgerechten van de week zijn papillot van kabeljauw met asperges en kippenbillen met mango en limoen. Ze zijn licht want bereid met weinig vet, en ze zijn helemaal niet moeilijk om klaar te maken. Ideaal voor een etentje met vrienden of een fee...

Meer artikels