PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van januari - n°2

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 20/01/2004 - 00h00
-A +A

Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Hoeveelheden voor 2 personen

Geraspte wortelen met sinaasappel Wortelen: 2Niet-behandelde sinaasappel: 1 Gebraden kip met dragon Kip: 1Dragon: 1 bos Witte wijn: 5 cl Aardappelen in de stoofpan Ratteaardappelen: 300 g Sjalotten: 2 Look: 1 Margarine met zonnebloemolie: 10 g Kwark Fruit (300 g)Volkorenbrood (30 tot 50 g)

Werkwijze

Geraspte wortelenU hoeft er geen olie aan toe te voegen: het sinaasappelsap volstaat. Op die manier verrijkt u de wortelen met vitamine C, want op zich bevatten ze er maar weinig. Gebraden kip met dragon Stop de helft van de bos dragon in de buik van de kip. Doe er na halve kooktijd de witte wijn en een beetje water bij, en blus regelmatig. AardappelenU hoeft ze niet te schillen. Kook ze samen met de grof gesneden sjalotten en look.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 20/01/2004 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ