PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van augustus - n°1

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 12/08/2003 - 00h00
-A +A

Ziehier een nieuw evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Hoeveelheden voor 2 personenMeloen 1 kleine meloen Pastasalade met geitenkaas Zie recept Fruit (300 g)Volkorenbrood (30 tot 50 g) Een melkproduct is geen must bij dit menu, maar niets belet u om er een yoghurt bij te eten. WERKWIJZE Meloen In dit seizoen zijn ze meestal rijp en lekker. U hoeft er geen porto bij te voegen. Pastasalade met geitenkaas 2 personenBereidingstijd: 40 minutenIngrediëntenTagliatelle: 150 gKwarteleitjes: 8Parmaham: 4 sneden Radijs: ½ bos Halfdroge geitenkaas: 1Lightroom: 2 eetlepels MosterdAzijn Basilicum: 10 blaadjes Kook de pasta in zout water. Kook de kwarteleitjes: leg ze in een pan met koud water en haal ze er na 3 minuten koken uit. Leg ze in koud water, pel ze en snij ze in 2. Snij de geitenkaas in dunne sneetjes. Spoel de radijzen en snij ze in schijfjes. Bereid de saus met de lightroom, de mosterd, de azijn, het zout en de peper. Laat de pasta uitdruppen en hou ze onder koud water, zodat ze afkoelt. Leg ze in de schotel en vermeng ze met de geitenkaas en de radijzen. Voeg er de fijngehakte basilicum aan toe en meng opnieuw. Leg er de ½ kwarteleitjes en de opgerolde parmaham op. Dit is een voedzaam gerecht dat rijk is aan eiwitten en koolhydraten.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 12/08/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ