• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Evenwichtige afslankmenu's van april - n°2

Evenwichtige afslankmenu's van april - n°2Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

Hoeveelheden voor twee personen

Groentesoep met fijne kruidenDiepvriesgroenten: 400 gPeterselie: 1 bundelDragon: 1 bundelKervel: 1 bundelPapillot van zalm met perenZie receptSchelpjesSchelpjes: 80 gBoter: 10 gYoghurt (2)Fruit (300 g)Volkorenbrood (20 à 40 g)

Werkwijze

Soep Verwijder de schillen en steeltjes van de kruiden en voeg ze op het laatste moment toe, vóór u de soep mixt. Als u de steeltjes eraan laat, zal uw mixer vastlopen.Papillot van zalm met perenTwee personen Tijd: 20 minutenIngrediënten Uien: 2Peer: 1Zalmfilets: 2 Margarine: 5 gVier kruidenSlagroom: 2 eetlepelsZout, peperPel de uien en hak ze fijn. Schil de peer en snij ze in schijfjes. Laat de uien zacht smelten in de margarine tot ze doorschijnend worden. Neem ze uit de pan en leg ze op absorberend papier. Leg de schijfjes weer in de pan en laat ze twee minuten koken. De oven voorverwarmen op 180° C (stand 7).Neem twee velletjes bakpapier. Leg op elk daarvan een laag peren, een laag uien, kruid vervolgens met zout, peper en een snuifje van de vier kruiden en leg er ten slotte een zalmfilet op. Bedekt opnieuw met een laagje uien, een laagje peren, kruid met zout, peper en vier kruiden en werk af met een eetlepel room. Sluit de papillot.Plaats het geheel 10 minuten in de oven. Serveer de papillot op het bord, iedereen opent zijn papillot zelf.

Artikel gepubliceerd door op 13/04/2004

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten

image_format_460_230

Ananasdieet

  • Ananas heeft al decennialang de diepgewortelde reputatie een vrucht te zijn die de overtollige kilo's doet verdwijnen, ...
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating