EEN PARFUM VAN KANEEL

Dossier recettes publié le 01/02/2013 - 14h23
-A +A

Waarom niet eens kaneel gebruiken in uw gerechten? Niet enkel omdat ze een aangenaam parfum op uw bord brengt, maar ook omdat het veel vezels bevat en bovendien rijk is aan antioxydanten. Allemaal heel goed voor uw gezondheid !

PUB
Lees ook
Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Meer artikels