• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Een beetje zon!

Een beetje zon!Kankerpatiënten de mogelijkheid bieden te genieten van esthetische verzorging, dieetadviezen... dat is nu mogelijk dankzij de operatie Zonnebloem.

Wat zou de zon beter kunnen symboliseren dan de zonnebloem? De Federatie tegen Kanker heeft de zonnebloem gekozen om kankerpatiënten te helpen. Sinds 7 jaar geeft de Federatie geldelijke steun aan drie projecten die tot doel hebben de levenskwaliteit van kankerpatiënten te verbeteren. De verzorging is immers doorgaans geen probleem, maar men hield zich niet veel bezig met het dagelijks leven van de patiënten.

Onbetaalbaar

De patiënten worden helaas vaak geconfronteerd met de aankondiging van de diagnose, het verlies van hun werk en de hoge kosten voor de behandeling. De Belgische Federatie tegen Kanker geeft sinds enkele jaren cadeaucheques die uitgewisseld kunnen worden tegen verschillende hulpdiensten.Deze hulpdiensten omvatten persoonlijke verzorging thuis, esthetische verzorging, voedingsadviezen enpsychologische ondersteuning. Alle dienstverleners zijn opgeleid door de Federatie.

Een kleine geste...

Voor die operatie is uiteraard geld nodig. Daarom doet de Federatie in de maand mei een beroep op uw vrijgevigheid om geld in te zamelen voor die projecten. U kan ook storten op de rekening van de Federatie (Bankrekeningnummer: 310-1445377-66).Het gaat hier niet om grote ontdekkingen noch om nieuwe geneesmiddelen, maar om kleine dingen die het dagelijks leven echter aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Door de operatie te steunen, laat u de zon wat meer schijnen voor die mensen.Site van de Belgische Federatie tegen Kanker

Artikel gepubliceerd door op 13/05/2002

Bronnen: Belgische Federatie tegen Kanker Tel: 02/736.99.99 Fax: 02/734.92.50

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten