PUBLICITÉ

Druivenpannetje met honing en rozemarijn

Recept aangemaakt op 24/09/2012 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/10/2013 - 16h16
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

Witte druiven: 300 g
Blauwe druiven: 300 g
Rode appels (Pink Lady) : 3 Boter: 20 g
Honing: 4 soeplepels
Rozemarijn
PUB

Bereiding van druivenpannetje met honing en rozemarijn



Was en ontpit de druiven. Snij de appels in vier, zonder ze te schillen. Haal het klokhuis weg en snij elk vierde nog eens in twee. Laat boter smelten in een pan op een matig vuur, laat de appelschijfjes drie à vier minuten aanbakken.

Goed en vaak mengen, de appeltjes moeten een goudkleurtje krijgen. Voeg de rozemarijn toe. Doe de druiven en de honing in de pan, meng voorzichtig. Laat twee minuten aanbakken en dien warm op.

Dit gerecht kan op voorhand gemaakt worden, tot het aanbakken van de appeltjes. Het volstaat de pan weer op het vuur te zetten en de druiven en de honing toe te voegen. Ook erg lekker met een bolletje vanille-ijs.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 24/09/2012 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/10/2013 - 16h16
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ