Doradefilet met witlof, rozijnen en druiven

Recept aangemaakt op 25/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/10/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Ingrediënten voor 4 personen

600 gram doradefilet
8 stronkjes witlof
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels rozijnen
1 tros druiven
zout
peper

Bereiding

Snij de doradefilet in vier moten en bestrooi met peper en zout.
Maak het witlof schoon en snij de stronken in de lengte doormidden.
Verhit de olie in een koekenpan en doe het witlof erin samen met de rozijnen. Bestrooi met een beetje zout en laat 30 tot 40 minuten stoven.
Was de druiven, dep ze droog en maak ze los. Doe ze in de pan bij het witlof.
Leg de filets op het witlof. Leg het deksel op de pan en laat nog eens 5 tot 7 minuten stoven al naargelang de dikte van de moten. Breng op smaak met zout en peper.
Dien op in de pan.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 25/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/10/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB