Dorade met gekonfijte citroen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/03/2011 - 14h13
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 dorade van 1 à 1,2 kg
2 gekonfijte citroenen
1 soeplepel korianderzaadjes
2 soeplepels olijfolie
1 of 2 citroenen
Zout
Versgemalen peper
PUB

Bereiding van Dorade met gekonfijte citroen

Verwarm de oven voor op 230 °C.

Snij de gekonfijte citroenen in stukken.

Olie een schotel in en leg er de helft van de sneetjes gekonfijte citroen op. Maak met een klein mes enkele sneden in de rug van de dorade. Voeg peper en zout toe en leg op de citroen. 

Verdeel dan op de schotel de korianderzaadjes en de rest van de sneetjes gekonfijte citroen. Besprenkel met 2 soeplepels citroensap en 1 lepel olijfolie. Zet daarna 25 minuten in de oven en serveer daarna op deze schotel.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/03/2011 - 14h13
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB