Dof haar? Geef het zijn glans terug!

Geüpdatet door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 09/01/2012 - 16h25
-A +A

PUB

Eenvoudige ingrepen om uw haar weer te doen glanzen

Als uw haar niet gekleurd is, kiest u beter specifieke producten die de haren doen glanzen. Deze producten zijn op basis van cedraat, vitamine E en andere vochtinbrengende elementen. Ze bevatten stoffen die de kalk in het water neutraliseren. Kalk is heel schadelijk voor haar dat een neiging heeft om dof te worden. Investeer eventueel in een waterverzachter of probeer eens oude recepten uit. Azijn of gezeefd citroensap in het laatste - koude - spoelwater zijn doeltreffende middelen om de glans te versterken.

Laat uw haar als het kan gewoon aan de lucht drogen. Als dat niet kan, zet dan de haardroger op de lauwe stand en breng op de haarpunten een beschermende serum aan voor u begint te föhnen.

Durf uw haar tot slot ook stevig door te borstelen. Deze banale handeling is een goede manier om dof haar tegen te gaan, omdat het stof er zo wordt uitgekamd en het haar meer vitaliteit krijgt. Kies een borstel van goede kwaliteit waarvan de pennen onregelmatig van lengte zijn. Op die manier wordt alle haren bewerkt.

 

Initialement publié par Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste le 09/01/2012 - 16h25 et mis à jour par Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste le 09/01/2012 - 16h25

Met dank aan Alain Denis van Maison Roger voor zijn medewerking

Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB