Doe eens parmezaankaas in uw recepten!

Dossier recettes publié le 15/02/2016 - 11h04
-A +A

Het vervangt de eeuwige geraspte kaas en is ook een goede manier om de gezinsmaaltijden te verrijken met calcium. In parmezaankaas zit namelijk veel calcium. Het geeft ook een Italiaanse toets aan al onze gerechten. En die blijven er niet minder licht door. 

PUB
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Meer artikels