• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  1 mening
 • Getuigenissen (0)

Doe een thalassokuur bij u thuis!

Doe een thalassokuur bij u thuis!

Breng de zee één keer per maand binnen in uw badkamer. Op het programma: een verzorgingsbeurt voor lijf en leden en een moment van rust voor u alleen. Herleef met een sessie thalassotherapie bij u thuis!

Thalassotherapie bij u thuis: de weldoende effecten

Verscheidenheid en rijkdom van de samenstelling van de zeezouten + massage door de golven (of hydrojets) op het lichaam = een cocktail die een tonifiërend effect heeft op het lichaam. Geniet bij u thuis van deze twee principes van de thalasso! Sommige producten voor de thalassotherapie zijn te verkrijgen in de handel en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze zijn speciaal bedoeld om ze thuis te gebruiken. Profiteer ervan! Deze producten voor het gezicht, het lichaam en het haar hebben bovendien relaxerende eigenschappen die ideaal zijn om ook mentaal te ontspannen, en dat kan gewoon tijdens deze rustpauze in uw badkamer!

 

Thalassotherapie bij u thuis: eerst de peeling

Begin uw thalassosessie met een goede peeling. Dat verwijdert het teveel aan dode cellen en voert tegelijk de giftige stoffen in uw lichaam af. Doe de peeling op een vochtige huid, onder de douche of voor u in bad duikt. Breng het product aan met kleine cirkelvormige bewegingen, van de voeten naar de decolleté. En geniet van het opkikkerend effect van de algen en het zeezout. U zult u veel fitter voelen en uw huid kan de nu volgende verzorging 100% opnemen!

 

Bijgewerkt door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 10/02/2016
Origineel artikel geschreven door op 03/01/2012

Vindt u het artikel interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming

Uw interactief gedeelte over In vorm

Neem deel aan de meest recente discussies