Courgettetaart met tomaat en gerookte zalm

Recept aangemaakt op 19/09/2011 - 15h06 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 20/04/2016 - 14h49
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500 gr kleine courgettes
4 tomaten
400 tot 500 gr korstdeeg
4 tot 6 sneetjes gerookte zalm
1 brik room
2 koffielepels mosterd
zout, peper
PUB

Bereiding van courgettetaart met tomaat en gerookte zalm

Was de courgettes en snij ze in stukjes. Gooi ze in gezouten kokend water gedurende 2 tot 3 minuten en laat erna goed uitlekken.

Pel de tomaten en haal de pitjes eruit en snij dan in stukken. Meng ze onder de courgettes. Lichtjes zouten en peper toevoegen.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Leg het deeg in de vorm.

Verdeel de mengeling van courgettes en tomaten erover. Bedekken met sneetjes gerookte zalm.

Meng de room met de mosterd en besprenkel de taart.

In de oven zetten gedurende 35 tot 40 minuten.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 19/09/2011 - 15h06 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 20/04/2016 - 14h49
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB