Courgetteroomsoep met kervel

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

Courgettes: 500 g
Gevogeltebouillon: 1 blokje
Room: 1 eetlepel
Kervel: 1 bos
Peper en zout
PUB

Bereiding van courgetteroomsoep met kervel



Spoel de courgettes en snij de beide uiteinden af. Snij de groenten nu in grote stukken.
Stop ze in de snelkookpan en doe er een glas water en zout bij.
Laat gedurende 5 minuten koken en mix alle ingrediënten goed dooreen.
Voeg er de room aan toe, meng goed en breng zo nodig op smaak.
Snij de bos kervel met de schaar in grove stukken en doe ze in de soep. Breng de soep heel even opnieuw aan de kook en serveer ze.
U kunt deze soep ook koud eten.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB