Coupes van ijsgekoelde mango

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 20/12/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
desserts
PUB

Voor 4 personen
4 mango's
1 limoen
4 druppels vloeibare vanille
50 cl mangonectar
verse munt

Schil 3 van de mango's en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Doe die in de kom van de mixer.
Pers de limoen uit en doe het sap erbij. Voeg ook de vanille toe. Laat de mixer even draaien om alle
ingrediënten te mengen.
Giet de nectar erbij. Mix opnieuw tot u een homogene massa krijgt.
Giet de bereiding in een ijsmachine of in een doos en zet deze 1,5 uur in de diepvriezer. Meng het ijs
daarna met een elektrische klopper en zet het nog eens 8 uur in de diepvriezer.
Schil net voor het opdienen de laatste mango en snij die in reepjes. Bedek er de bodem mee van de
coupes of leg ze op de dessertborden.
Maak van het ijs balletjes en schik die op de mango. Versier met enkele blaadjes munt.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 20/12/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB