- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- desserts
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 10 minutes
- Ingrediënten :
-
1 zakje thee
50 gr gedroogde druiven
40 gr boter
75 gr cassonadesuiker
1 koffielepel kaneel
1 ei
75 gr bloem
30 gr bittere cacao
PUB
Bereiding van cookies van cacao en druiven
Maak een thee klaar en dompel de druiven daar gedurende 1 uur in onder.
Meng de boter, cassonade en kaneel in een terrine.
Roer met een spatel en voeg het ei toe. Daarna voeg je beetje bij beetje de bloem en cacao erbij.
Laat de druiven uitlekken en voeg ze toe. Meng tot het een homogeen deeg is. Verwarm de oven voor op 180°C.
Voorzie de bakplaat van een licht ingevet stuk papier. Doe bloem op de handen en verdeel het deeg in twaalf kleine bolletjes.
Leg ze op de plaat en plet ze met de palm van de hand (ze moeten ongeveer 1 cm dik zijn). Zet 10 tot 12 minuten in de oven. Eet ze lauw of koud.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 04/02/2011 - 15h06
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 04/02/2011 - 15h07
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ