PUBLICITÉ

Cookies van cacao en druiven

Recept aangemaakt op 04/02/2011 - 15h06 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/02/2011 - 15h07
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 zakje thee
50 gr gedroogde druiven
40 gr boter
75 gr cassonadesuiker
1 koffielepel kaneel
1 ei
75 gr bloem
30 gr bittere cacao
PUB

Bereiding van cookies van cacao en druiven

Maak een thee klaar en dompel de druiven daar gedurende 1 uur in onder.
Meng de boter, cassonade en kaneel in een terrine.
Roer met een spatel en voeg het ei toe. Daarna voeg je beetje bij beetje de bloem en cacao erbij.
Laat de druiven uitlekken en voeg ze toe. Meng tot het een homogeen deeg is. Verwarm de oven voor op 180°C.
Voorzie de bakplaat van een licht ingevet stuk papier. Doe bloem op de handen en verdeel het deeg in twaalf kleine bolletjes.
Leg ze op de plaat en plet ze met de palm van de hand (ze moeten ongeveer 1 cm dik zijn). Zet 10 tot 12 minuten in de oven. Eet ze lauw of koud.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 04/02/2011 - 15h06 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 04/02/2011 - 15h07
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ