Cocktailsalade van druiven, ricotta en hazelnoten

Recept aangemaakt op 28/04/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 11/11/2014 - 15h27
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

1 tros witte druiven
1 bosje bieslook
1 potje ricotta
3 eetlepels hazelnoten
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van de cocktailsalade van druiven, ricotta en hazelnoten

Was de druiven en verwijder de vliesjes. Snij ze in tweeën, haal de pitjes eruit en snij elke helft nog eens in vier blokjes.

Was het bieslook, dep het goed droog en versnipper het.

Strooi een klein beetje zout over de ricotta en flink wat peper. Klop de kaas op om hem luchtig te maken.

Plet de hazelnoten in een vijzel.

Doe in elk glas een laag ricotta, strooi er wat bieslook over, ga door met de hazelnoten en eindig met een laagje druiven. Herhaal tot de glazen vol zijn. Eindig met wat bieslook.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 28/04/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 11/11/2014 - 15h27
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB