- Voor :
- 6 personen
- Soort :
- aperitieven
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 15 minutes
- Ingrediënten :
-
1 liter groene thee
2 pompelmoezen
3 eetlepels suiker
5 cm gember
PUB
Bereiding van het recept voor cocktail van pompelmoes met groene thee.
Maak de thee de dag voordien klaar en laat afkoelen.
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en haal de partjes van tussen de vliesjes uit.
Doe de partjes in een kom.
Bestrooi met suiker en giet dan de thee erop.
Schil de gember en rasp hem boven de kom.
Laat een volle nacht in de koelkast marineren.
Filter de inhoud van de kom net voor het opdienen. Druk goed om al het sap uit de pompelmoespartjes vrij te krijgen.
Giet de cocktail in een karaf of een mooie kom.
Zet weer in de koelkast.
Dien op in grote gekoelde glazen.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 11/01/2010 - 00h00
en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste
op 21/12/2014 - 21h53
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ