Cocktail van appel met citroen en vanille

Recept aangemaakt op 12/10/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 11/06/2012 - 14h18
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
dranken
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 mooie appelen
2 citroenen
6 tot 8 druppels vanille-extract
PUB

Bereiding van cocktail appel citroen vanille

Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken. Haal die door de sapcentrifuge.
Doe het sap van de citroenen en enkele druppels vanille-extract bij het appelsap. Roer goed na 4 tot 5 druppels, proef en werk af volgens uw smaak.

Als u geen sapcentrifuge hebt, kunt u ook ongezoet appelsap gebruiken.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 12/10/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 11/06/2012 - 14h18
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB