Cocktail van appel met citroen en vanille

Recept aangemaakt op 12/10/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 11/06/2012 - 14h18
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
dranken
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

4 mooie appelen
2 citroenen
6 tot 8 druppels vanille-extract

Bereiding van cocktail appel citroen vanille

Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken. Haal die door de sapcentrifuge.
Doe het sap van de citroenen en enkele druppels vanille-extract bij het appelsap. Roer goed na 4 tot 5 druppels, proef en werk af volgens uw smaak.

Als u geen sapcentrifuge hebt, kunt u ook ongezoet appelsap gebruiken.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 12/10/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 11/06/2012 - 14h18
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB