Clafoutis van perziken en frambozen

Recept aangemaakt op 07/04/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/06/2015 - 10h05
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Ingrédients :
Gele perziken: 6 Bloem: 40 g Een klein beetje zout Poedersuiker: 20 g Eieren: 2 Halfvolle melk: 25 cl Boter: 5 g Frambozen: 1 bakje

Warm de oven voor op 180°C (th 6).
Schil de perziken, haal de pit er uit om twee helften over te houden.
Meng de bloem met een beetje zout en de suiker in een kom.
Klop de eieren samen met de melk in een andere kom.
Giet het mengsel bij de bloem en klop tot het geheel homogeen is.
Beboter de taartvorm en leg de halve perziken er in. Overgieten met het mengsel en het geheel dertig minuten in de oven zetten.
Haal de taart uit de oven en versier ze met frambozen. Zet nog vijf minuten in de oven. Lauw of koud opdienen in de taartvorm.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 07/04/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/06/2015 - 10h05
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB