Cholesterol: wat mag ik wel eten en wat niet?

Dossier mis à jour le 12/09/2017 - 15h48
-A +A

Als u last hebt van verhoogde cholesterol, is het belangrijk dat u uw voeding aanpast. Welke ingrediënten zijn te verkiezen, welke mijdt u beter en hoe leert u ermee leven?

PUB

PUB
Lees ook
Diëten: wat te denken van onlinecoaching? Geüpdatet op 03/02/2014 - 11h39

Veel mensen willen op een duurzame manier vermageren, maar slagen daar niet in. Welke oplossingen bestaan er vandaag? De voorbije jaren zijn er verschillende websites voor voedingscoaching verschenen. De bekendste is Weight Watchers. Wat zijn de voor...

U hebt deze voedingsmiddelen niet nodig Geüpdatet op 13/11/2007 - 00h00

Het grootste probleem bij een dieet is de gedachte dat men zich iets zal moeten ontzeggen. Die frustratie is moeilijk te overwinnen. Dezelfde opmerking geldt eigenlijk voor elke poging om 'gezond te leven'. Maar wij verzekeren u dat u die drie produc...

Controleer al vanaf uw 35e uw cholesterol! Geüpdatet op 16/02/2015 - 11h23

Denk aan de toekomst en wacht niet tot het te laat is om op uw cholesterol te letten . Elk jaar dat u voor uw vijfenvijftigste cholesterolwaarden hebt die boven de normale waarden liggen, werkt cumulatief en vergroot het risico dat u op uw zeventigst...

Meer artikels