Cholesterol: kent u de slechte vetten?

Hoe kunnen we de goede cholesterol van de slechte onderscheiden? Welke producten moeten bovenaan op ons menu staan? Welke moeten we net beperken? En hoe omzeilen we de valkuilen die we dagelijks tegenkomen?

PUB
  • Question 1 sur 10Waarin zit het meest cholesterol?
  • Question 2 sur 10Voedingsvezels helpen:
  • Question 3 sur 10De beste granen zijn:
  • Question 4 sur 10Vis voorkomt een te hoge cholesterol. De beste vis is:
  • Question 5 sur 10Omega 3-vetzuren zijn goed voor de gezondheid.
  • Question 6 sur 10Sommige margarines zijn net zo schadelijk als boter.
  • Question 7 sur 10Eieren bevatten veel cholesterol, maar de cholesterol zit alleen:
  • Question 8 sur 10Bij verhoogde cholesterol is het eten van schaaldieren beter te mijden.
  • Question 9 sur 10Een cholesterolverlagend dieet heeft geen zin bij iemand die cholesterolverlagende medicatie neemt.
  • Question 10 sur 10Er bestaat geen "goede cholesterol".
Gepubliceerd door Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste op 03/04/2012 - 11h42

Breuleux-Jacquesson Nathalie, Dites non au cholestérol, Uitgeverij Alpen.

Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Cholesterol: kent u de slechte vetten? Gepubliceerd op 01/11/2015 - 23h44

Hoe kunnen we de goede cholesterol van de slechte onderscheiden? Welke producten moeten bovenaan op ons menu staan? Welke moeten we net beperken? En hoe omzeilen we de valkuilen die we dagelijks tegenkomen?

Meer artikels