Chocolade met kaneel

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 01/02/2013 - 14h33
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
dranken
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

50 cl halfvolle melk
1 vanillestokje
1 kaneelstokje
100 gr chocolade van 70%
1 eigeel
1 koffielepel maïszetmeel

Bereiding van chocolade met kaneel

Verwarm de melk met het opengesneden vanillestokje en het in stukken gesneden kaneelstokje.

Rasp de chocolade en doe in een kom met eigeel en het maïszetmeel. Voeg een beetje koude melk toe en meng goed.

Doe deze bereiding bij de melk. Blijf roeren op een zacht vuurtje tot de chocolade dikker is.

Haal de vanille- en kaneelstokjes eruit en doe de chocolade in een kom.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 01/02/2013 - 14h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB