Cesarsalade met gerookte kip

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 29/08/2011 - 14h14
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
20 minutes
Ingrédients :

1 romaanse salade
200 gr gerookte kip
4 sneden van 20 gr boerenbrood
1 teentje look
2 soeplepels room
1 koffielepel oude mosterd
1 soeplepel Xeresazijn
1/2 citroen
zout, peper

Bereiding van Cesarsalade met gerookte kip

Maak de salade schoon. Haal de grote, harde, groene bladen weg. Snij de stukken in het midden in stukken van 5 cm lang ongeveer. Leg ze onderin de slakom.

Snij de gerookte kip in lange sneetjes. Leg ook deze in de slakom.

Toast de sneden brood, snij ze in stukjes en voeg ook toe aan de slakom.

Bereid de saus: Schil en plet het teentje look en snij het heel fijn. In een kom meng je de room, de mosterd en de Xeresazijn. Proef en voeg zout, peper en citroensap toe naar smaak.
Doe over de salade en serveer koel.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 29/08/2011 - 14h14
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB