Carpaccio van dorade en mango

Recept aangemaakt op 28/06/2015 - 14h24 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 03/02/2016 - 10h41
-A +A
Type :
voorgerechten
Ingrédients :

Doradefilet: 400 g
1 mango
Dragon, kervel en peterselie: een paar takjes van elk
Een beetje zout
Gemalen groene peper
4 soeplepels olijfolie
1 stokje vanille
1 citroen
Peper uit de molen

Bereiding van de carpaccio van dorade en mango

De avond voordien smelt u een stokje vanille in olijfolie en laat u het marineren op kamertemperatuur.
Snij de dorade in zo fijn mogelijke sneetjes of vraag dat uw visverkoper het doet.
Leg de sneetjes in een schaal en overgiet ze met de olijfolie met vanille.
Voeg de peper en de fijngehakte kruiden toe en laat het geheel gedurende een paar uren 'trekken' in de ijskast.
Pel de mango, haal de pit eruit en snij het vruchtvlees in fijne schijfjes.
Maak een torentje van de schijfjes dorade en wissel ze telkens af met een schijfje mango. Maak af met een beetje olie en peper van de molen. Vlak voor het opdienen voegt u een beetje zout en citroensap toe.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 28/06/2015 - 14h24 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 03/02/2016 - 10h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB