Carbo animalis

Mise à jour le 26/05/2003 - 00h00
-A +A

PUB

Samenstelling/Eigenschappen

Kool van dierlijke oorsprong (Carbo animalis) is het product dat achterblijft na verhitting van organische stoffen (meestal leer of botten) onder afsluiting van lucht. Het bestaat uit vrijwel zuivere koolstof. Naast koolstof komen ook nog sporenelementen in de oertinctuur voor.
Van de oertinctuur worden vloeistoffen en tabletten bereid.

Toepassing

- Klierzwellingen;
- niet-specifieke aandoeningen van de maag.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/04/2003 - 00h00 en geüpdatet op 26/05/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Ons botkapitaal: waarom hebben we eigenlijk vitamine D nodig? Geüpdatet op 02/11/2009 - 00h00

Het antwoord is simpel: voor ons beendergestel ! Als we ons leven lang sterke botten willen houden, moeten we absoluut vitamine D innemen. Zonder deze vitamine kan de kalk zich niet aan onze beenderen hechten. De tweede voorwaarde voor een sterk been...

Ook de tong heeft zo haar ziektes. Geüpdatet op 10/04/2013 - 10h17

Ook onze tong kan getroffen worden door specifieke aandoeningen. Verzwering, speciale verkleuring, vergroeiingen, witachtige aanslag, enz. Wat gaat er achter deze en andere symptomen op onze tong schuil?

Meer artikels