Cake van tonijn met gekonfijte tomaten en paprika's

Recept aangemaakt op 16/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/06/2017 - 10h55
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
50 minutes
Ingrediënten :

1 klein blik tonijn in olie
50 g gekonfijte tomaten
2 mooie repen paprika op olie
200 g bloem
1 pakje gist
3 eieren
10 cl halfvolle melk
50 g geraspte kaas
zout
versgemalen peper

PUB

Bereiding van de cake van tonijn met gekonfijte tomaten en paprika's:

Verwarm de oven op 180°C.

Haal de reepjes tonijn uiteen en snij elke reep in stukjes. Snij de gekonfijte tomaten en paprika's in blokjes. Doe alles in een kom en meng goed door elkaar.

Zeef de bloem over de gist in een kom.
Klop de eieren in een andere kom los met een vork. Doe er dan beetje bij beetje het bloem- en gistmengsel en de melk bij.

Werk de groenten en de vis onder dit beslag en meng goed. Voeg de kaas toe en meng opnieuw. Strooi er een beetje zout over en flink wat peper.

Giet deze bereiding in een cakevorm met antiaanbaklaag en zet die 35 tot 40 minuten in de oven.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 16/02/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 15/06/2017 - 10h55
PUB