Cake van tonijn met gekonfijte tomaten en paprika's

Recept aangemaakt op 16/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/04/2014 - 14h02
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
50 minutes
Ingrédients :

1 klein blik tonijn in olie
50 g gekonfijte tomaten
2 mooie repen paprika op olie
200 g bloem
1 pakje gist
3 eieren
10 cl halfvolle melk
50 g geraspte kaas
zout
versgemalen peper

Bereiding van de cake van tonijn met gekonfijte tomaten en paprika's:

Verwarm de oven op 180°C.

Haal de reepjes tonijn uiteen en snij elke reep in stukjes. Snij de gekonfijte tomaten en paprika's in blokjes. Doe alles in een kom en meng goed door elkaar.

Zeef de bloem over de gist in een kom.
Klop de eieren in een andere kom los met een vork. Doe er dan beetje bij beetje het bloem- en gistmengsel en de melk bij.

Werk de groenten en de vis onder dit beslag en meng goed. Voeg de kaas toe en meng opnieuw. Strooi er een beetje zout over en flink wat peper.

Giet deze bereiding in een cakevorm met antiaanbaklaag en zet die 35 tot 40 minuten in de oven.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 16/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/04/2014 - 14h02
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB