Cake met olijven

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 18/07/2011 - 12h23
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

400 gr groene olijven (ontpit)
400 gr droge ham
500 gr bloem
8 eieren
200 gr geraspte kaas
8 soeplepels olijfolie
1 glas witte wijn
2 zakjes gist
PUB

Bereiding van cake met olijven

Verwarm de oven op 200°C.

Spoel de olijven. Snij de ham in kleine stukjes.

Meng ze in een tas met de geraspte kaas.

Klop de eieren in een kom en meng met de olie en en de witte wijn.

Filter de bloem en meng met het gist. Beetje bij beetje in de tas doen en terwijl roeren zodat het een homogene massa wordt.

Verdeel in twee cakevormen en laat 50 minuten in de oven bakken.

Uit de vorm halen wanneer ze goed koud zijn.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 18/07/2011 - 12h23
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB