Brouillade van wilde asperges

Recept aangemaakt op 14/04/2011 - 09h37 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/03/2017 - 17h25
-A +A
Voor :
4 personen
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 bundel kleine groene asperges
8 eieren
1 soeplepel olijfolie
Zout, peper

Bereiding van Brouillade van wilde asperges

Snij de punten van de asperges op een hoogte van 5 à 6 cm (bewaar de 'staartjes' voor een soep). Was ze en laat ze uitlekken. In een kookpot laat je een beetje olijfolie opwarmen. Doe de aspergepunten erin en laat zachtjes garen gedurende ongeveer 5 minuten. Roer regelmatig. Breek de eieren in een tas. Zout en peper toevoegen. Kluts ze met een vorken doe dan in de kookpot. Laat koken op een zacht vuurtje, roer met een houten lepel zonder stoppen tot je de juiste stevigheid beet hebt. Warm opdienen.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 14/04/2011 - 09h37 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/03/2017 - 17h25
PUB