Broodje rosbief/sla

Recept aangemaakt op 22/04/2013 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2016 - 15h22
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1/2 stokbrood
2 sneden rosbief
enkele blaadjes sla naar keuze
mosterd
olijfolie
PUB

Bereiding van broodje rosbief/sla

Halveer het stokbrood en snij de twee stukken overlangs open, maar laat de twee helften aan elkaar vastzitten. Besmeer de binnenkant van elk stuk met een beetje mosterd.
Snij de sneetjes rosbief in fijne reepjes.

Was en droog de sla. Breng op smaak met een scheut olijfolie, zout en peper uit de molen.
Verdeel de reepjes rosbief over telkens één helft van het brood. Leg de blaadjes sla erbovenop en druk aan. Doe de broodjes dicht.

Wikkel elk broodje in aluminiumfolie.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 22/04/2013 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2016 - 15h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB