Brochettes van zalm met gember

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 21/06/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 zalmfilet van 400 g
1 teentje look
5 cm gember
2 eetlepels sojasaus
1 citroen
1 koffielepel honing
24 gele kerstomaten
enkele takjes koriander
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van brochettes van zalm met gember

Snij de zalmfilet in grote dobbelsteentjes en doe die in een diepe schotel.

Pel de look, schil de gember, hak alles fijn en doe ze bij de vis in de schotel.

Overgiet met de sojasaus, het sap van de citroen en de honing. Roer alles goed. Dek de schotel af met huishoudfolie en zet ze 5 tot 6 uur in de koelkast.

Maak de brochettes. Wissel een stukje zalm af met een kerstomaat.

Was de koriander, dep droog, stroop de blaadjes af en hak ze fijn..

Bak de brochettes snel op de grill en draai ze af en toe om.

Schik ze op een schotel en bestrooi met de koriander.
Geef er een salade van meloen en aardbeien bij.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 21/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB