Brochettes van varkensvlees en ananas

Recept aangemaakt op 25/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 02/04/2012 - 16h05
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

Varkensvlees: 500 g
Ananas zonder toegevoegde suiker: 1 blik
Verse salie: 2 takjes
Papaverzaadjes: 1 soeplepel
Zout, peper van de molen

Bereiding van brochettes van varkensvlees met ananas

Haal het vet van het vlees en snij het in blokjes van 2 à 3 cm.
Laat de ananas uitlekken, snij de schijven ananas in twee.
Maak de salie schoon.
Doe de stukken varkenvlees aan een spies, wissel af met ananas en af en toe een blaadje salie.
Laat de brochettes gedurende 12 à 15 minuten grillen en draai ze regelmatig om.
Leg de brochettes op een schotel, bestrooi met papaverzaadjes, zout en een beetje peper.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 25/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 02/04/2012 - 16h05
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB