Brochettes van meloen en frambozen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 27/07/2011 - 10h33
-A +A
Pour :
20 personnes
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

1 meloen van 500 à 600 gr
200 gr frambozen
100 gr abrikozensaus
20 satéstokjes

Bereiding van Brochettes van meloen en frambozen

Snij de meloen in twee en haal de pitjes weg. Met een klein lepeltje maak je bolletjes van ongeveer 1,5 cm.

Giet de abrikozensaus in een kookpot, voeg twee soeplepels water toe en warm op tot lauw.

Gooi de bolletjes meloen in de abrikozensaus en laat dan uitlekken in een vergiet.

Verdeel de frambozen.

Steek op elk satéstokje 2 bolletjes meloen en 2 bolletjes framboos afgewisseld tot het stokje volzit. Koel bewaren tot u het serveert.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 27/07/2011 - 10h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB