Brochettes van kabeljauw met Bayonneham

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 15/06/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 kabeljauwrug van 400 tot 500 g
6 flinterdunne sneetjes Bayonneham
rozemarijn
2 eetlepels olijfolie
1 citroen
lange houten prikkers
PUB

Bereiding van Brochettes van kabeljauw met Bayonneham



Snij de kabeljauw in tweeën en snij elke helft nog eens in de lengterichting in 6 stukken.
Snij de sneetjes Bayonneham in tweeën. Wikkel de kabeljauwmoten erin en spies ze op een houten prikker.
Was enkele takjes rozemarijn en droog ze.
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Stroop de rozemarijnnaaldjes af boven de pan en leg er dan meteen de brochettes op.
Bak 2 tot 3 minuten aan weerskanten. Laat de brochettes eerst even uitlekken op een vel keukenpapier en leg ze dan op een schotel.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB