Brochettes van gemarineerde groenten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
-A +A
Pour :
8 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :
1 bakje kerstomaten 2 bosjes lente-uien 4 tot 5 kleine courgettes olijfolie 2 citroenen 3 tot 4 eetlepels zwarte ontpitte olijven 1 bosje platte peterselie zout versgemalen peper

Bereiding van Brochettes van gemarineerde groenten



Was de kerstomaten en droog ze.
Maak de uitjes schoon.
Was de courgettes, droog ze af, snij ze eerst in de lengte doormidden en dan in blokjes.
Was de peterselie, dep hem droog, stroop de blaadjes af en hak die fijn.

Giet de olijfolie en het sap van de citroenen in een diepe schotel. Doe er alle groenten bij en meng goed. Laat tot net voor het opdienen marineren.
Steek de groenten dan op spiesjes, wissel af en stop er af en toe een olijf tussen.
Laat 5 minuten onder de ovengrill of op de barbecue roosteren, maar draai ze af en toe om.
Bestrooi met de peterselie en werk af met zout en peper van de molen.
Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB