Broccoli met amandelschilfers

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 25/10/2010 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Voor 4 personen

PUB

Broccoli met amandelschilfers: Ingrediënten

600 gram broccoli
1 witte ui
4 tomaten
1 koffielepel olijfolie
2 eetlepels amandelschilfers
gehakte peterselie
zout
peper

Broccoli met amandelschilfers: Bereiding

Was broccoli en maak de roosjes los.
Pel de ui en versnipper hem. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukken.
Kook de broccoli beetgaar in licht gezouten water. Let erop dat hij vooral niet te plat wordt.
Verhit de olie in een pan en stoof de ui goudbruin. Voeg daarna de tomaten toe en breng op smaak met zout en peper. Doe er de amandelschilfers bij en laat deze saus een tiental minuutjes pruttelen.
Giet ze over de goed uitgelekte broccoli. Strooi er tot slot de peterselie over.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 25/10/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB