Bouillon met groenten en zalm

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Voor 4 personenIngrediënten Prei: 2Wortelen: 2Aardperen: 2Ui: 1Gevogeltebouillon: 1 blokjeGerookte zalm: 2 snedenBieslook: enkele sprietjesZout, peperMaak de prei, wortelen, aardperen en uien schoon en snijd ze in dunne ringen. Laat een liter water met een blokje gevogeltebouillon opwarmen in een kookpot. Als het water kookt, voegt u de prei, wortelen, aardperen en uiringen toe. Laat ongeveer 20 tot 25 minuten koken. Breng de bouillon op smaak zoals gewenst.Snijd de sneetjes zalm in kleine stukjes. Spoel enkele sprietjes bieslook af en versnipper ze.Giet de bouillon weg en bestrooi met zout.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB