Boterhammen met vis en noten

Recept aangemaakt op 17/10/2011 - 13h56 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 20/11/2013 - 09h56
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

6 kleine broodjes
600 gr visfilets (kabeljauw)
1 teentje look
50 gr mengeling van noten
2 soeplepels olijfolie
2 takjes basilicum
1 citroen
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van boterhammen met vis en noten

Zet de vis in de diepvriezer om het hard te laten worden.

Schil de look en snij de look fijn. Snij de noten fijn.

Meng ze met de look en de olijfolie, het zout en de peper.

Hakkel de basilicumblaadjes fijn.

Verdeel de vis in kleine stukjes. Meng onder de noten en basilicum. Snij de broodjes in twee.

Verdeel de vistartaar met noten op elke helft. Strooi enkele druppels citroensap erover.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 17/10/2011 - 13h56 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 20/11/2013 - 09h56
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB