Boterhammen met roquefort en selderij

Recept aangemaakt op 15/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 12/03/2014 - 09h24
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
picknick
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

120 g roquefort
1 à 2 eetlepels melk
3 takjes selderij
2 appelen
1 citroen
6 gepelde noten
PUB

Bereiding van de boterhammen met roquefort en selderij

Plet de roquefort goed met een vork en voeg er wat melk aan toe om hem zachter te maken, tot een crème.

Pluk de selderijtakken en hak ze fijn. Meng met de helft van de roquefort-crème.

Schil de appelen en snij ze in schijven. Besprenkel ze met citroen, zodat ze niet bruin worden.

Smeer de boterhammen in met wat roquefort-crème. Leg daarop een schijfje appel. Daarboven legt u de mengeling roquefort-crème/selderij.
Werk af met nog een schijfje appel en een gepelde noot.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 15/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 12/03/2014 - 09h24
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB