Boterhammen met kaas en noten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 17/10/2011 - 14h27
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

6 sneetjes brood
2 soeplepels platte kaas aan 20%
40 gr roquefort
1/2 koffielepel paprikapoeder
6 soeplepels gepelde noten
zout
versgemalen peper

Bereiding van boterhammen met kaas en noten

Meng de platte kaas en de Roquefort tot het een homogene massa is.

Voeg het paprikapoeder toe en peper.

Leg 6 noten opzij. Leg de rest op een zuiver doekje en plet ze goed.

Verwarm een pan met anti-aanbaklaag zonder olie. Gooi de nootjes erin en laat bakken tot ze goed gebruind zijn.

Doe dan de crème met Roquefort en paprika eronder.

Smeer de sneetjes brood in met deze mengeling. Doe een nootje op elke boterham.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 17/10/2011 - 14h27
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB