Boeketje van peer en geitenkaas

Recept aangemaakt op 28/11/2011 - 14h24 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 26/09/2017 - 14h44
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

2 grote peren
120 gr geitenkaas
1 soeplepel amandelen
1 soeplepel olijfolie
4 kleine houten prikkers
versgemalen peper

PUB

Bereiding van Boeketje van peer en geitenkaas

Verwarm uw oven voor op 180°C.

Schil de peren, snijd ze in twee en haal het klokhuis weg. Snij het vruchtvlees in sneden.

Snijd de kaas in kleine stukken.

Plet de amandelen fijn.

Leg de velletjes filodeeg klaar en bestrijk het met olijfolie.

Verdeel de sneetjes peer en stukjes kaas in het midden van de deegvelletjes. Voeg de geplette amandelen toe. Draai een keer goed aan de pepermolen.

Plooi de randjes van het deeg samen en vorm een boeketje. Prik er een tandenstoker in om het samen te houden.

De ovenplaat licht met olie bestrijken. Leg de boeketjes erop en zet in de oven gedurende 7 tot 10 minuten. Haal ze dan met een spatel uit de oven en leg op de schotel.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 28/11/2011 - 14h24 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 26/09/2017 - 14h44
PUB