Bloemkool met olijven

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Ingrediënten
Voor vier personen
1 bloemkool
4 teentjes look
1 soeplepel olijfolie
20 cl gevogeltebouillon
100 g groene olijven zonder pit
Peper, zout

Maak de roosjes bloemkool los en was ze. Hak de look fijn.
Warm een beetje olijfolie in een pan, voeg de look toe en laat die zachtjes smelten terwijl u roert. Voeg de roosjes bloemkool toe en laat ze twee minuutjes zweten terwijl u nog altijd roert.
Voeg een beetje bouillon toe en een weinig zout. Laat twintig minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
Voeg de olijven toe, meng voorzichtig en laat nog vijf minuutjes koken.
Werk af met peper en dien op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB