Bevroren charlotte van chocolade en aardbeien

Recept aangemaakt op 06/09/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diététicienne op 10/09/2012 - 14h37
-A +A
Voor :
4 personen
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

1/2 l chocoladesorbet
250 g aardbeien
3 pakjes boudoirs
PUB

Recept voor Bevroren charlotte van chocolade en aardbeien



Haal de chocoladesorbet uit de diepvriezer en laat hem zacht worden.
Was de aardbeien en snij de steeltjes af.
Mix de helft ervan.
Giet deze coulis in een diep bord.
Snij de rest van de aardbeien in vieren en zet ze opzij.
Doop de boudoirs in de coulis. Bekleed de bodem van een charlottevorm met de koekjes.
Doe de chocoladesorbet in een spuitzak. Breng een laag van de sorbet aan op de koekjes. Maak daarop een laag met aardbeien.
Vul de taartvorm zo laag per laag en eindig met een laag sorbet. Maak die mooi glad met een spatel.
Zet de taartvorm minstens 2 uur in de diepvriezer.
Dompel ze kort onder in warm water, leg de dienschotel er omgekeerd op en draai alles om om de taart op de schotel te storten. Leg die op een schotel en dien op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diététicienne le 06/09/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diététicienne le 10/09/2012 - 14h37
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB